Zorgen zoals zorgen bedoeld is

content-img01

Thuiszorg kan en moet beter

Wij bewijzen dat de kwaliteit van thuiszorg veel beter kan. Dichterbij de cliënt, letterlijk en figuurlijk. Daarom bewegen we mee en kijken we naar wat er wél kan in plaats van wat er niet kan. Positieve Gezondheid, noemen we dat. Dit doen we samen met onze andere collega’s binnen onze zorggroep, maar bovenal doen we dit samen met u.

bg
content-img02

Gewoon bij u thuis

Wij verzorgen en ondersteunen mensen die hun zelfredzaamheid (tijdelijk) zijn kwijtgeraakt. Samen met hen zorgen we ervoor dat zij, op termijn, weer kunnen meedoen in de maatschappij. Dat doen we bijvoorbeeld door middel van huishoudelijke hulp, maaltijdvoorziening en individuele begeleiding. Altijd persoonlijk en dichtbij, gewoon bij u thuis.

content-img03

Meerdere bedrijven, één visie

RollingCare is onderdeel van Zorg Supportgroep. Samen met AlsCare, ZorgPunt en ZoAa, die ook onderdeel zijn van de groep, zijn we in staat om vanuit een unieke en kenmerkende visie onze cliënten te geven wat ze verdienen: de beste zorg. Sterker nog, die garanderen we.

Meer weten?

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Laat het ons weten, we leren u graag beter kennen. Vul het contactformulier op deze website in of bel gerust tijdens kantoortijden naar 085 – 071 67 55.

Naar contactformulier